Publikováno: 2. 7. 2025 11:46
Autor: Vladimíra Chudobová

Menza VŠPJ

Upozornění:

Změna výdejní doby obědů v menze: od pondělí 1. 9. do pátku 12. 9. 2025 je výdej obědů od 11.15 do 13.30 hodin.

Poskytujeme stravování nejen studentům a zaměstnancům školy, ale také firmám a jednotlivcům z řad veřejnosti.

Hlavní jídlo, které jste si objednali, si můžete také odnést s sebou. Zapotřebí je k tomu pouze předem zakoupit v kanceláři menzy menu box pro jednorázové použití v ceně 5 Kč a do něj pak obsluha výdejního okénka hlavní chod vydá.

Jídelníček najdete níže na této stránce, anebo přímo v online objednávkách. Přejeme dobrou chuť.

 

Informace pro studenty

  • Student má nárok na dvě dotovaná teplá jídla denně, proto jako náhradu za večeři si může každý student objednat dva obědy denně (v jakékoli kombinaci). Jedno jídlo sní student v menze kdykoli během výdejní doby a druhé si může odnést s sebou v přinesené nádobě, a to v době od 13.00 do 14.00 hod.
  • Obědy se platí hotově (minimální vklad je 100 Kč) v kanceláři menzy v době výdejů obědů nebo převodem na zvláštní bankovní účet školy (postup je vysvětlený níže).
  • Při ukončení studia si může student ve vlastním zájmu vyzvednout nevyčerpanou hotovost v kanceláři menzy.

Informace pro cizí strávníky a zájemce o stravování

  • Individuální zájemce se může ke stravování přihlásit osobně v menze.
  • Strávník složí vklad v hotovosti na konto jemu založené, ze kterého odčerpává hodnotu odebraných obědů. Obědy se platí hotově v kanceláři menzy v době výdejů obědů nebo převodem na zvláštní bankovní účet školy (postup je vysvětlený níže).
  • Firmy mohou zajistit stravování pro své zaměstnance na základě předchozího jednání u vedoucí Správy účelových zařízení.

Provozní menzy

Monika Dušková, tel. 567 141 208, e-mail: monika.duskova@vspj.cz 

U provozní menzy lze e-mailem nebo telefonicky rušit a mimořádně objednávat obědy.

 

Objednávání, platby a výdej obědů

Menza vydává oběd, který si strávník objedná online nebo osobně v menze nejpozději do 13.30 hodin předchozího pracovního dne (oběd na pondělí je třeba objednat již v pátek).

Výdejní doba obědů je

pondělí až čtvrtek 11.15–⁠14.00 hod
pátek 11.15–⁠13.30 hod

Odhlásit oběd v den výdeje je možné nejdéle do 8.00 hodin na tel. čísle: 567 141 208 nebo na e-mail: menza@vspj.cz 

Postup při platbě převodem na bankovní účet školy

  1. Přihlaste se do aplikace iCanteen (objednávání obědů) na adrese https://icanteen.vspj.cz
  2. V sekci „nastavení“ najdete údaje o bankovním spojení (č. účtu a spec. symbol), které je třeba použít při všech platbách do menzy.
  3. POZOR - číslo účtu pro platby za obědy je jiné než je běžný účet školy.
  4. Tyto údaje pak zadejte do příkazu k platbě ve vašem elektronickém bankovnictví nebo fyzicky na přepážce banky.
  5. Platba bude připsána na Váš účet v menze do tří pracovních dnů.
  6. Přijetí platby si můžete ověřit v aplikaci iCanteen v sekci „platby".
  7. Dokud nebude platba připsána na Váš účet v menze, nelze s touto částkou disponovat.
  8. Cizí strávníci musí přijít do kanceláře menzy nahlásit svůj variabilní symbol

Vedoucí správy účelových zařízení (koleje, menza)

Vladimíra Chudobová, tel. 567 141 121, e-mail: chudobova@vspj.cz

Ceník stravovacích služeb menzy VŠPJ platný od 1. 1. 2024

Typ strávníka Typ stravy cena bez DPH DPH 12% cena s DPH
Studenti VŠPJ oběd 62,50 Kč  7,50 Kč 70,00 Kč
Cizí strávníci oběd 98,21 Kč 11,79 Kč 110,00 Kč
 

Ceník pizzy

Typ strávníka Typ stravy Cena bez DPH DPH 12% Cena s DPH
Studenti VŠPJ oběd - pizza 89,29 Kč 10,71 Kč 100,00 Kč
Cizí strávník oběd - pizza 107,14 Kč 12,86Kč 120,00 Kč
 

Menza - jídelníček


Pondělí - 1. 9. 2025
Polévka: Polévka květáková
1. Vepřová kotleta na zelí, bramborové knedlíky, čaj
2. Smažený sýr, brambory m.m., tatarka, čaj
3. Těstovinový salát s tuňákem, čaj
5. Pizza dle výběru

Úterý - 2. 9. 2025
Polévka: Polévka hovězí se strouháním
1. Marinovaná krkovice, šťouchané brambory, okurka, čaj
2. Špagety s kuřecím masem a bazalkovou smetanou, čaj
3. Lívance s jahodami a šlehačkou, kakao
5. Pizza dle výběru

Středa - 3. 9. 2025
Polévka: Polévka slepičí s nudlemi
1. Plněná paprika v rajské omáčce, houskové knedlíky, čaj
2. Kuřecí směs rožněná, brambory, tatarská omáčka, čaj
3. Brokolice zapečená se žampiony a sýrem, brambory, čaj
5. Pizza dle výběru

Čtvrtek - 4. 9. 2025
Polévka: Polévka krupicová s vejcem
1. Katův šleh, rýže, čaj
2. Kuře pečené s nádivkou, brambory, čaj
3. Špagety s houbovým ragú, čaj
5. Pizza dle výběru

Pátek - 5. 9. 2025
Polévka: Polévka gulášová
1. Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky, čaj
2. Krůtí játra restovaná, hranolky, čaj
3. Tilápie (rybí filet) na bylinkách, brambory m.m., zelenina, čaj
5. Pizza dle výběru

Pondělí - 8. 9. 2025
Polévka: Polévka hovězí s rýží a hráškem
1. Vepřový závitek, rýže, čaj
2. Kuřecí nudličky s nivou, těstoviny, čaj
3. Brambory zapečené se špenátem, rajče, čaj
5. Pizza dle výběru

Úterý - 9. 9. 2025
Polévka: Polévka česneková
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí kysané, čaj
2. Kuřecí steak přírodní, bramborová kaše, čaj
3. Nudle s tvarohem, kompot, čaj
5. Pizza dle výběru

Středa - 10. 9. 2025
Polévka: Polévka zeleninová s kuskusem
1. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, čaj
2. Francouzské brambory, okurka, čaj
3. Sojové ragú , rýže, čaj
5. Pizza dle výběru

Čtvrtek - 11. 9. 2025
Polévka: Polévka s drožďovými knedlíčky
1. Přírodní kotleta se sýrem, bramborová kaše, čaj
2. Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka, čaj
3. Chilli con Carne/vepř.maso s fazolemi/, chléb, čaj
5. Pizza dle výběru

Pátek - 12. 9. 2025
Polévka: Polévka fazolová
1. Kotleta labužnická, americké brambory, čaj
2. Salát Caesar s kuřecím masem, čaj
3. Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, pečivo, čaj
5. Pizza dle výběru
Spojte se s námi

Vysoká škola polytechnická Jihlava
Tolstého 16
586 01 Jihlava

IČ: 71226401
DIČ: CZ71226401

Kontakt
Telefon: +420 567 141 111
Fax: +420 567 300 727
E-mail: vspj@vspj.cz
ID datové schránky: w9ej9jg

Kontaktní místo kanceláře rektora
Monika Jonášová
E-mail: monika.jonasova@vspj.cz

Studijní oddělení
Telefon: +420 567 141 181
E-mail: studijni@vspj.cz


Moment prosím...